Πολλούς πελάτες; Όχι ευχαριστούμε

Δεν θελουμε πολλούς πελάτες. Όταν ξεκινάς κάτι καλύτερα να έχεις 10-20 πελάτες και να έχεις ως μοναδικό στόχο να τους ικανοποιήσεις 100%. Αυτό θα σου δίνουν feedback, θα σου εξηγουν τι χρειάζονται ακριβώς και να θέλουν να επιτυχείς, γιατί ταυτόχρονα και αυτοί θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Πολλούς πελάτες; Όχι ευχαριστούμε
Photo by Vitolda Klein / Unsplash

Δεν θελουμε πολλούς πελάτες. Όταν ξεκινάς κάτι καλύτερα να έχεις 10-20 πελάτες και να έχεις ως μοναδικό στόχο να τους ικανοποιήσεις 100%. Αυτό θα σου δίνουν feedback, θα σου εξηγουν τι χρειάζονται ακριβώς και να θέλουν να επιτυχείς, γιατί ταυτόχρονα και αυτοί θα επιτύχουν τους στόχους τους. Δεν θέλεις να έχεις πολλούς που το μόνο που κάνουν είναι να ζητάν γενικά χωρίς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και να μην σου αφιερώνουν χρόνο. Αυτούς τους λίγους με χαρά να συνεργαζόμασταν μαζί του χωρίς κέρδος.

Στον κόσμο των επενδύσεων, συχνά έχουμε την εντύπωση ότι "περισσότεροι" σημαίνει "καλύτερα". Περισσότεροι επενδυτές, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερη κεφάλαια. Στην Bien, όμως, βλέπουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Δεν θέλουμε πάρα πολλούς συνεπενδυτές. Αντ' αυτού, αναζητούμε μια στενή ομάδα ανθρώπων που εμπιστευόμαστε και που εμπιστεύονται την Bien, που θα εργαστούμε από κοινού για την επίτευξη των στόχων μας.

Όταν ξεκινάς κάτι, είναι προτιμότερο να έχεις 10-20 συνεπενδυτές και να επικεντρωθείς στον μοναδικό στόχο της ικανοποίησης τους κατά 100%. Αυτοί οι συνεπενδυτές θα σου δίνουν πολύτιμο feedback, θα σου εξηγούν ακριβώς τι χρειάζονται και θα θέλουν να επιτύχεις, γιατί ταυτόχρονα θα επιτύχουν και τους δικούς τους στόχους.

Δεν θέλεις να έχεις πολλούς συνεπενδυτές στην αρχή που το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν γενικά χωρίς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και να μην σου αφιερώνουν χρόνο. Αυτό δεν είναι παρά ένας τρόπος να απομονωθείς από την πραγματικότητα της αγοράς και να χάσεις την επαφή με την πραγματική αξία που μπορείς να προσφέρεις.

Αντίθετα, αυτούς τους λίγους, επιλεγμένους συνεπενδυτές, θα εργάζεσαι με χαρά και αφοσίωση, ακόμα και αν δεν υπάρχει άμεσο οικονομικό κέρδος. Διότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ανάπτυξη μιας δυνατής κοινότητας, η δημιουργία εμπιστοσύνης και η αξιοποίηση της συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων.

Η Bien δεν είναι απλά μια πλατφόρμα για επενδύσεις σε ακίνητα. Είναι μια κοινότητα που αναζητά την κρυμμένες αξίες στην αγορά, εστιάζει στην διαφάνεια και αγαπά την αυθεντική σχέση με τους συνεπενδυτές της.

Ελάτε να γνωριστούμε.