Δεν πουλάμε σπίτια στην Bien

H αποστολή της Bien αντηχεί αυτή τη προσέγγιση. Δεν ενδιαφερόμαστε να πουλήσουμε επενδυτικές ευκαιρίες με μια προμήθεια, αλλά να σας δώσουμε πρόσβαση σε επενδύσεις που δεν είχατε πριν.

Δεν πουλάμε σπίτια στην Bien
Photo by J W / Unsplash

H αποστολή της Bien αντηχεί αυτή τη προσέγγιση. Δεν ενδιαφερόμαστε να πουλήσουμε επενδυτικές ευκαιρίες με μια προμήθεια, αλλά να σας δώσουμε πρόσβαση σε επενδύσεις που δεν είχατε πριν.


Δεν πουλάμε σπίτια στην Bien. Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα σε επενδυτικές ευκαιρίες και ιδιώτες.


Οι πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο έχουν κάτι κοινό - δεν προσφέρουν απλώς ένα προϊόν ή υπηρεσία, προσφέρουν ένα μοναδικό value proposition που ξαναγράφει την εμπειρία του πελάτη.


Η αποστολή της Bien:
Η Bien εφαρμόζει αυτήν την προσέγγιση στην αγορά επενδυτικών ακινήτων, δίνοντας προτεραιότητα στην επενδυτική αξία ενός ακινήτου και την δυνατότητα να εξυπηρετήσει τους στόχους των επενδυτών.


Φανταστείτε να μπαίνετε σε ένα κατάστημα της Apple. Δεν είστε εκεί απλώς για να αγοράσετε ένα τεχνολογικό προϊόν, επενδύετε σε ένα οικοσύστημα αλληλεπίδρασης, σε μια κουλτούρα σχεδίασης και καινοτομίας, και σε έναν τρόπο ζωής ευκολίας και άνεσης. Η Apple δεν πουλάει απλώς τηλέφωνα ή λάπτοπ, πουλάει έναν τρόπο ζωής. Κατά τον ίδιο τρόπο, στη Bien, δεν πουλάμε σπίτια, αλλά επενδυτικά ακίνητα.


Αλλά και στο επενδυτικό κομμάτι μας. Σκεφτείτε την Netflix. Η Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε τηλεοπτικά προγράμματα. Αντί να πουλάνε DVDs ή μεμονωμένες ταινίες, προσφέρουν μια πλατφόρμα για απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου. Δεν πουλάνε απλώς ταινίες, πουλάνε εμπειρίες.


Η αποστολή της Bien αντηχεί αυτή τη προσέγγιση. Δεν ενδιαφερόμαστε να πουλήσουμε επενδυτικές ευκαιρίες με μια προμήθεια, σας δίνουμε πρόσβαση σε επενδύσεις που δεν είχατε στο παρελθόν. Θέλουμε πρώτα να καταλάβετε και να επενδύσετε σε αυτό που σας ταιριάζει και βγάλετε τις αποδόσεις στους χρόνους που χρειάζεστε.


Βάζοντας την οικονομική σας επιτυχία στο προσκήνιο, σας καθοδηγούμε σε επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων που σας ανταμείβουν πραγματικά. Δεν είμαστε απλώς μια εταιρεία ακινήτων, θέλουμε να είμαστε οι σύμμαχοι σας σε επιτυχημένες επενδύσεις. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των επενδυτικών ευκαιριών!

Καλώς ήρθατε στη Bien!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Bien, μπορείτε να ακούσετε το podcast μας. Σε αυτό το επεισόδιο εξηγούμε τι είναι η bien, ποιος ειναι ο σκοπός της και απαντάμε σε συχνές ερωτήσεις